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FRIED EGG VEGGIE STACK WITH MY NO-BREAD SECRET WEAPON

Esta receita é extremamente simples, Mas isso não altera sua delícia ( sem glúten génio comida).

 16/03/2016   Por: Happy healing!
FRIED EGG VEGGIE STACK WITH MY NO-BREAD SECRET WEAPON

FRIED EGG VEGGIE STACK WITH MY NO-BREAD NEEDED SECRET WEAPON

 

INGREDIENTS

  • a little of your favourite fat - coconut oil, beef tallow etc.
  • 1 large potato, sliced lengthways
  • ¼ avocado, sliced
  • ½ large tomato, sliced
  • a few thin slices of red onion
  • some spinach
  • 1 large organic, free-range egg
  • some herbs or pesto

INSTRUCTIONS

  1. Slice the potato and lay on a baking tray (on some baking paper), spread some of the oil/fat on top - about a tablespoon.
  2. Pop in the oven at 180°C / 350°F for about 10 - 15 minutes, check them and turn. Bake another 10 minutes until they look golden and done.
  3. Towards the end of the potatoes, put a pan on high head with a little oil (around 1 tsp), once the oil is hot, drop the egg in. Either put a little on the pan (so the top of the egg cooks), or flip the egg when it's almost done.
  4. Lay a potato slice on a plate, and add the spinach, tomato, avocado, onion and drop the cooked egg on top. Sprinkle on some herbs, or drizzle some pesto on top (I imagine hummus would be amazing here too, smeared on the potato).
  5. Enjoy!
  • FRIED EGG VEGGIE PILHA COM MEU NO-PÃO NECESSÁRIO arma secreta
    INGREDIENTES
    um pouco de sua gordura favorito - óleo de coco, pesto etc.
    1 batata grande, no sentido do comprimento em fatias
    ¼ de abacate, fatias
    ½ tomate grande, cortado
    algumas fatias finas de cebola vermelha
    alguns espinafre
    1 Ovo grande orgânico, free-range egg
    algumas ervas e azeite, (pesto).
    INSTRUÇÕES
    Corte a batata e colocar em uma assadeira (em algum papel manteiga), espalhe um pouco do óleo / gordura na parte superior - cerca de uma colher de sopa.
    Por no forno a 180 ° C / 350 ° F por cerca de 10-15 minutos, verifique. Asse por mais 10 minutos até que eles fiquem cor de ouro, dourados e pronto.
    Para o fim as batatas, coloque em uma panela um pouco de óleo (cerca de 1 colher de chá), uma vez que o óleo estiver quente, deixe cair o ovo dentro. Ou colocar um pouco na panela (de modo que o cubra e cozinhe os ovos) , ou virar o ovo quando estiver quase pronto.
    Coloque uma fatia de batata em uma placa, e adicione o espinafre, tomate, abacate, cebola e soltar o ovo cozido no topo. Polvilhe com algumas ervas, ou regue alguns (pesto) azeite, por cima, no topo (imagino que seria incrível aqui também, untar na batata).
    Apreciar!